Craiova: Doi bărbaţi au fost arestaţi pentru o şpagă de 1.000 de euro dată unui poliţist

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi tineri de 20, respectiv 26 de ani, din localitatea Lipov -Dolj, au fost reţinuţi de procurori şi ofiţerii DGA, după ce au încercat să mituiască un poliţist cu 1.000 de euro. Cei doi au primit astăzi mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile.

În weekend, Adi Sache (20 ani), conducătorul unui autoturism Honda, a fost oprit în trafic de ajutorul şefului de post din Izvoare -Dolj. Tânărul nu avea însă permis de conducere, drept pentru care poliţistul i-a întocmit dosar penal. Şoferul a încercat să-l convingă pe agent să renunţe la dosar în schimbul sumei de 1.000 de euro. Agentul de poliţie a refuzat şi, văzând că tânărul nu renunţă la ideea de a-l mitui, a anunţat Direcţia Generală Anticorupţie Dolj, care a pregătit un flagrant la Postul de Poliţie Izvoare.

În capcana ofiţerilor DGA a căzut şi un amic de-al şoferului fără permis, Marius Pamilond (26ani). Acesta a venit la poliţie şi a încercat să-l scape pe prietenul său oferindu-i poliţistului 200 de euro, drept avans la şpagă, pe care i-a dat-o poliţistului, urmând ca în zilele următoare să achite şi restul până la 1.000 de euro. Totul a fost filmat, iar cei doi au fost reţinuţi. Tânărul de 20 de ani este cercetat pentru conducere fără permis şi complicitate la dare de mită, iar amicul său, pentru dare de mită. Cei doi se întorseseră recent din Italia. Magistraţii Tribunalului Dolj au emis astăzi, pe numele celor doi bărbaţi, mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite