Doctorii de la Spitalul Judeţean cer mai mult spaţiu pentru morgă: "Este prea înghesuit, este mic faţă de problemele care apar"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Conferenţiar doctor Florin Petrescu, managerul Spitalului Nr. 1 din Craiova.
Conferenţiar doctor Florin Petrescu, managerul Spitalului Nr. 1 din Craiova.

Reprezentanţii Spitalului Judeţean de Urgenţă din Craiova au înaintat o adresă Consililui Judeţean Dolj, în care cer bani pentru reabilitarea şi extinderea morgii. Doctorii spun că spaţiul nu le ajunge ca să facă investigaţii şi că frigiderul unde sunt ţinuţi morţii se defectează foarte des.

Conducerea Spitalului Nr. 1 din Craiova a înaintat o adresă Consiliului Judeţean Dolj, în care cere fonduri pentru lucrări de renovare şi extindere a morgii. "Aici este un volum mare de activitate, aici vine şi medicina legală, sunt şi cazuri foarte multe ale spitalului pentru că este un număr foarte mare de bolnavi care ajung la spital. Am întocmit un proiect, am întocmit o solicitare pe care am depus-o la Consiliul Judeţean şi aşteptăm, în baza solicitărilor noastre, să obţinem nişte fonduri, care se ridică la 1.000.000 de euro pentru această lucrare. Spaţiul este destul de înghesuit, este mic, cerinţele şi problemele care apar sunt mult mai mari în raport cu posibilităţile tehnice de spaţiu", a declarat conferenţiar doctor Florin Petrescu, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Craiova.

Doctorii spun că este nevoie de aceste lucrări, "pentru că sunt foarte multe cazuri, sistemul frigorific se defectează. Iarna ne mai descurcăm, dar vara este mai greu", a declarat doctorul Mihai Ştefănescu, medic primar legist.  

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite