Craiova: Distribuirea alimentelor de la UE, sistată de ger

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Municipalitatea a anunţat că procesul de distribuire a făinei şi zahărului primite ca ajutor de la Uniunea Europeană de persoanele sărace va fi reluată pe 3 februarie.

Autorităţile locale au decis să nu mai distribuie nevoiaşilor ajutoarele în alimente la care au dreptul din cauza lipsei încălzirii din depozitele unde sunt ţinute produsele. „Activitatea de distribuire a alimentelor aferente anului 2009 se va relua în luna februarie, în limita stocurilor disponibile,  în perioadele 03 – 05, 10 – 12, 17 – 19 şi 24 – 26 februarie 2010,  atât pentru persoanele care nu şi-au ridicat produsele cât şi pentru persoanele înscrise pe listele suplimentare cu şomerii în plată la 14 decembrie 2009 şi beneficiarii de ajutor social care au intrat în plată după luna iulie 2009", se arată într-un comunicat remis de primărie.

Cei care nu-şi ridică alimentele nu vor beneficia de ele nici anul acesta

Ridicarea produselor alimentare se va face de la depozitul organizat în incinta Regiei Autonome de Transport Craiova – Autobaza 3 Depou Tramvaie din B-dul.Dacia nr.3-5. Programul de distribuire pentru luna februarie 2010 este afişat atât la sediul  Primăriei Municipiului Craiova din B-dul.Oltenia bl.65A1 parter, precum şi la locul de distribuire.
Persoanele   care nu se vor prezenta pentru a-şi ridica cota de alimente pe anul 2009 până la data limită de distribuire stabilită, respectiv 26 februarie 2010, îşi  vor pierde calitatea de beneficiari.

Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite