Craiova: Directorul Spitalului Calafat, în fruntea Direcţiei de Sănătate Publică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Stelian Voinea, managaerul Spitalului Municipal din Calafat a câştigat concursul organizat în această lună pentru ocuparea postului de director executiv al DSP Dolj.

În urmă cu doar două săptămâni, Voinea declara la întrunirea managerilor de spitale cu reprezentanţii Prefecturii că doreşte comasarea spitalului pe care îl conduce cu cel de la Băileşti.
Chirurgul a susţinut examenul pentru şefia DSP în perioada 19-21 ianuarie, acesta constând dintr-o probă scrisă şi un interviu. Voinea a candidat singur pe post, ceilalţi doi competitori retrăgându-se din concurs înainte de proba scrisă.

Şi Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă are doi noi directori. Dacă Florin Petrescu a rămas în postul de manager, director de îngrijiri al celui mai mare spital din Oltenia este acum Victor Ghilici, iar director financiar-contabil Cristian Popescu, cel care a ocupat pentru câteva luni postul de director al Casei Judeţene de Sănătate. Dan Tarniţă şi-a păstrat funcţia de director medical al unităţii spitaliceşti.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite