Dinamo, Steaua, CFR Cluj sau Timişoara. Cu cine va cădea Craiova în Cupa României?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La sediul FRF, astăzi, de la ora 15.30, va avea loc tragerea la sorţi a partidelor din cadrul sferturilor de finală ale Cupei României.

Cele opt echipe calificate vor fi repartizate în două urne: prima cu formaţiile care sezonul trecut s-au clasat pe primele şase locuri, a doua cu celelalte patru grupările aflate în competiţie.

Iată urmele:

Urna I
CFR Cluj, FC Timişoara, Steaua, Dinamo

Urna II
Rapid, FC Braşov, Gloria Bistriţa, „U“ Craiova

Echipele vor fi împerecheate una câte una, primele formaţii extrase din urnă urmând să fie gazde. Partidele vor avea loc peste două săptămâni.

Astfel, Ştiinţa lui Victor Piţurcă va cădea cu CFR Cluj, FC Timişoara, Steaua sau Dinamo.

Îmi doresc ca în sferturi Universitatea Craiova să întâlnească, pe teren propriu, pe Dinamo. O dată pe an, au şi ei parte de o atmosferă cum este la noi. Pe Steaua mi-aş dori să o întâlnim în următoarea fază, în semifinale, să le eliminăm pe rând", a spus preşedintele Silvian Cristescu.

Nu contează ce adversar vom întâlni în Cupă, important este să jucăm la Craiova. Ne dorim să jungem în finală şi să câştigăm trofeul“, a spus şi antrenorul Craiovei, Eugen Neagoe.

Rămâi pe craiova.adevarul.ro pentru a afla cu ce echipă se va lupta Universitatea Craiova pentru un loc în semifinalele Cupei României.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite