Craiova: Dilevski şi Baird nu mai pleacă de la Ştiinţa, Costea în stand-by

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Spase Dilevski (în albastru) va juca şi în retur la Craiova
Spase Dilevski (în albastru) va juca şi în retur la Craiova

Patronul Ştiinţei, Adrian Mititelu, a lămurit aseară problema transferurilor. Dintre cei patru australieni, doar Rose şi Mitchell se vor despărţi de Craiova, Dilevski şi Baird sosind deja în Bănie pentru a se alătura lotului.

Nici în cazul lui Florin Costea transferul nu este sigur, Mititelu susţinând că sunt şanse de doar 50 la sută ca atacantul să plece în această iarnă de la echipă şi că aşteaptă un răspuns în acest sens la începutul lunii viitoare. „Cel mai probabil pe 5-7 februarie vom şti dacă Florin Costea pleacă sau nu“, a precizat Adrian Mititelu la Oltenia 3TV

În ceea ce priveşte străinii din lot, singurii care vor pleca sunt Josh Mitchell şi Joshua Rose, iar Spase Dilevski, Michael Baird, Peter Merlier şi Julius Wobay vor rămâne la echipă. „Rose şi-a manifestat dorinţa de a pleca şi-l vom lăsa, dar cu Mitchell avem unele probleme. Suntem în litigiu cu el, însă în mod sigur nu va mai juca la Craiova în retur. Baird şi Dilevski au sosit deja în Bănie, am şi discutat cu ei, vor să rămână la echipă“, a mai spus Mititelu.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite