Craiova: Dilevski se vrea liber de contract. Vezi ce invocă australianul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Spase Dilevski (în albastru) este un jucător de bază al Ştiinţei
Spase Dilevski (în albastru) este un jucător de bază al Ştiinţei

Mijlocaşul Universităţii Craiova, Spase Dilevski, ar vrea să devină liber de contract şi ar fi depus, conform cancan.ro, memoriu la LPF în acest sens.

Australianul invocă faptul că nu şi-a primit salariul pe ultimele luni, situaţie în care s-ar afla şi alţi componenţi ai echipei. Oficialii clubului spun însă că nu au cunoştinţă de memoriul lui Dilevski. „Eu nu ştiu de vreun caz Dilevski la LPF“, a precizat avocatul clubului, Dan Idita.

Universitatea se află în litigiu şi cu ceilalţi trei australieni de care s-a despărţit în iarnă, Mitchell, Rose şi Baird, iar pe primii doi i-a şi sancţionat cu 25 la sută din contract, decizie ratificată de comisiile federale. 

Altfel, Comisia de Recurs a amânat aseară luarea unei decizii la cererile Craiovei de a se reduce pedeapsa lui Silvian Cristescu şi amenda primită de club după meciul cu Steaua.

Comisia de Disciplină a LPF l-a suspendat patru luni şi l-a amendat cu 13.600 de lei pe team-managerul Ştiinţei după ce acesta a fost trimis în tribune pentru proteste la derbiul cu Dinamo. După meciul din tur cu Steaua, clubul oltean a primit o amendă de 20.000 de lei, pentru comportamentul suporterilor.

Ambele cazuri vor fi luate în discuţie la şedinţa Comisiei de Recurs de joia viitoare.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite