Craiova: Diana Neagoie, dansatoarea desemnată Mini Miss România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Diana Neagoie
Diana Neagoie

După ce a câştigat faza pe Oltenia a concursului râvnit de tot mai mulţi copii, fetiţa a reuşit performanţa de a cuceri coroniţa care o pune într-o lumină specială.

Cu ochişorii ei vioi te convinge imediat că este un copil fericit. Păpuşile nu au încântat-o niciodată prea mult, aşa că nu a fost deloc greu să îşi umple timpul altfel decât mulţi micuţi de vârsta ei. De la nici 4 ani se bucură de miracolul scenei, fie la concursuri, fie în prezentările de modă. Titlul de Mini Miss România i-a împlinit un vis, care speră să îi fi netezit calea spre următorul, care ar fi Mini Miss Planet.

Anul acesta a fost cu adevărat bogat în premii.  A fost Mini Miss Oltenia, a urmat reuşita la nivel naţional, apoi a fost Mini Top Model Oltenia şi Silver Mini Topmodel România. Nu a fost uşor drumul până aici, însă felul în care vorbeşte Diana despre pregătirea ei lasă de înţeles că orice copil poate face lucrurile în care ea este implicată de când era doar o mânuţă de om, dacă, bineînţeles, îi place să muncească. Iar ei îi place. Poate s-ar juca un pic mai mult decât o face, însă ştie că că dacă ţine pasul pe loc nu are şanse prea mari la premii. 

La Club Arti face teatru, ia lecţii de canto, studiază orga, pe lângă cursurile de modeling pe care le urmează deja de câţiva ani şi care au învăţat-o cum să se poarte la prezentările de modă, deloc puţine pentru vârsta ei. De aici i se trage cochetăria.

Bronz la dans sportiv

Când era pe punctul de a abandona ideea pregătirii pentru performanţă în dansul sportiv, Diana l-a cunoscut pe Codruţ Ciobanu şi împreună au reprezentat Clubul Patricia Dance la Cupa Olteniei. Prestaţia lor a fost răsplătită cu premiul al III-lea şi i-a trecut de la categoria hobby în E. „Nici nu îmi mai trece prin gând să renunţ la dansul sportiv. Vreau să am rezultate din ce în ce mai bune“, spune fetiţa.

Până la acest sport, ea a studiat paşii de dans întâi prin intermediul baletului şi al dansului modern. Cu primul nu s-a înţeles prea bine, dar bănuieşte că s-a întâmplat aşa pentru că era micuţă, iar efortul era mare, în plus nu se putea dezlipi de mama ei, deci nici nu s-ar fi pus problema să rămână singură la ora de balet.

Cu burta pe carte

Diana pune mare preţ pe educaţie şi îi place să fie la şcoală la fel de bună ca pe scenele concursurilor, ce nu sunt nici ele doar de frumuseţe, dimpotrivă, cultivă talentul şi isteţimea copiilor. Cu limba română a reuşit să obţină 99 de puncte din 100 la „Evaluare în educaţie“. Şi cum îi este la fel de dragă şi matematica n-a surprins pe nimeni că a reuşit să obţină punctaj maxim la „Micul matematician“ şi un „excelent“ la „Cangurul matematic“. Pufuleţ, cum este alintată de familie, ştie că şcoala şi antrenamentele vor fi cele care o vor ajuta să se facă mai târziu actriţă şi profesoară de dans.


Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite