Dezbatere Adevărul: Cum comentezi pedepsirea criminalului Ionuţ Dinu, fiu de poliţist, cu trei ani de închisoare?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ionuţ Dinu a împuşcat-o mortal pe Alexandra Iancu, o tânără de 19 ani.
Ionuţ Dinu a împuşcat-o mortal pe Alexandra Iancu, o tânără de 19 ani.

Curtea de Apel Bucureşti s-a pronunţat în cazul lui Ionuţ Dinu, fiu de poliţist, care a împuşcat-o mortal pe Alexandra Iancu, fiică de paznic: criminalul a primit trei ani de închisoare cu executare. Cum comentezi decizia judecătorilor?

Judecătorii bucureşteni au menţinut încadrarea juridică a lui Ionuţ Dinu, de ucidere din culpă. Dacă instanţa din Craiova i-a dat fiului poliţistului Dinu trei ani de închisoare cu suspendare, magistraţii din Bucureşti au modificat pedeapsa, în această lună, în trei ani de închisoare cu executare.

Ionuţ Dinu, fiu de poliţist, a împuşcat-o în cap anul trecut pe Alexandra Iancu (19 ani), fiică de paznic, care a murit a doua zi la spital. Băiatul a fost arestat şi a primit trei luni de închisoare, cu suspendare, după care a fost eliberat. Laurenţiu Anghel, judecătorul care a dat sentinţa, a schimbat încadrarea juridică din omor, faptă pedepsită cu închisoarea de la 10 ani la 20 de ani şi interzicerea unor drepturi, în omor din culpă, faptă pedepsită cu unu până la cinci ani de închisoare.

Ce părere ai despre sentinţa dată în acest caz?

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite