Craiova: Deţinuţii încearcă să salveze viaţa unei fete cu piciorul amputat. Astăzi au organizat o acţiune prin şcoli

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai mulţi deţinuţi de la Penitenciarul pentru Minori şi Tineri au dăruint felicitări elevilor din Craiova, în cadrul unei campanii umanitare.

Grupul de tineri condamnaţi a făcut astăzi o vizită elevilor de la Şcoala 39 din Craiova, cu scopul de a promova campania umanitară "Un mărţişor de suflet". "Evenimentul este primul de acest gen în cadrul actualei ediţii a campaniei şi a avut ca obiectiv prezentarea cazului social pentru care se oferă ajutor şi lansarea unui îndemn de implicare a fiecăruia în acţiuni de sprijin al semenilor. Elevii au fost informaţi despre istoricul campaniei ajunsă la a IV a ediţie şi au transmis propriul mesaj de susţinere dăruind peste 50 de felicitări realizate de ei spre a fi oferite, alături de mărţişoare, în celelalte vizite pe care tineriI le vor face în şcolile craiovene", a declarat Daniel Barbu, purtătorul de cuvânt al Penitenciarului pentru Minori şi Tineri Craiova.

Banii care se vor strânge din vânzarea mărţişoarelor lucrate chiar de către deţinuţi vor ajunge la o fată de 19 ani, care şi-a pierdut piciorul în urma unui accident de circulaţie. Reprezentanţii instituţiei spun că fata are nevoie de o proteză.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite