Craiova: Demisie dubioasă la Spitalul Filantropia, după ce un control a scos la suprafaţă numeroase nereguli

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un şef al serviciului de contractări de la Spitalul Municipal Filantropia şi-a dat demisia după ce o comisie a găsit probleme la modul în care s-au făcut achiziţiile de materiale sanitare.

Economista Gabriela Basangiu a demisionat în urmă cu două săptămâni din cadrul serviciului de contractări al Spitalului Nr 2, la scurt timp după ce s-a încheiat evaluarea făcută de o comisie din cadrul Primăriei Craiova. Potrivit raportului întocmit de specialişti, la spital au fost găsite o serie de probleme în ceea ce priveşte achiziţiile de medicamente şi materiale sanitare. "Programul anual al achiziţiilor publice nu are la bază referate de necesitate pentru achiziţia de produse, servicii sau lucrări care să cuprindă toate elementele, respectiv denumirea corectă a achiziţiei, obiectul, cantitatea necesară, valoarea estimată a achiziţiei, fila de buget din care rezultă fondurile alocate, durata achiziţiei", se specifică în raportulul comisiei.

Tot în urma acţiunii de verificare din această lună, de la Spitalul Filantropia a dispărut registrul unic de control al unităţii.

Rămâi pe craiova.adevarul.ro pentru a afla rezultatele evaluării de la Spitalul Municipal.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite