Craiova: Delta ar fi deszăpezit, dacă ştia pe unde

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Utilajele firmei bucureştene Delta au trecut mai mult pe străzile principale
Utilajele firmei bucureştene Delta au trecut mai mult pe străzile principale

Şoferul unui utilaj de deszăpezire aparţinând firmei Delta a oprit aseară în faţa redacţiei „Adevărul de Seară”, întrebând unde este Spitalul Judeţean.

Deszăpezirea „inginerească” promisă de primarul Antonie Solomon cu doar câteva zile înainte să cadă prima ninsoare sănătoasă din acest an, a rămas la stadiul de vorbe. Dacă pe arterele principale, utilajele de deszăpezire şi-au făcut treaba, o plimbare cu maşina prin cartierele Băniei ar fi fost de dimineaţă o misiune imposibilă din cauza mocirlei acumulate pe carosabil.

O explicaţie pentru dezastrul din cartiere ar putea fi aceea că şoferii firmei Delta, însărcinată cu deszăpezirea unei jumătăţi din oraş, nu ştiu pe unde să deszăpezească. Şoferul unui utilaj aparţinând societăţii bucureştene a oprit aseară, în plină ninsoare, în faţa redacţiei „Adevărul de Seară”, întrebând unde este Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă. Un pic nelămurit după indicaţiile date, omul a pornit într-acolo.

Întrebat dacă şoferii de pe utilajele Delta cunosc oraşul, Dan Petre, director tehnic al Serviciului Public de Salubritate,a ţinut să ne asigure iniţial că da. Auzind de povestea cu şoferul rătăcit al firmei Delta, directorul a schimbat un pic „macazul”. „Toţi sunt împărţiţi pe sectoare şi în momentul în care unele sectoare arată mai bine, se mai schimbă şi atunci se poate să fi avut ceva probleme. Se poate ca şoferii să nu fie din Craiova şi să nu cunoască oraşul pentru că sunt închiriaţi cu tot cu utilaj”,a spus Dan Petre.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite