„Dacă vine Mitică Dragomir supervizor la Craiova, câştigăm sută la sută“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dumitru Dragomir poartă noroc Craiovei, în opinia lui Piţurcă
Dumitru Dragomir poartă noroc Craiovei, în opinia lui Piţurcă

Victor Piţurcă s-a bucurat la aflarea veştii că preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, va fi supervizor la meciul de mâine dintre Universitatea Craiova şi Oţelul Galaţi.

Dacă vine Dragomir supervizor la meciul cu Oţelul, câştigăm sută la sută. L-am invitat şi la Braşov şi nu a venit. Îl aştept acum“, a spus Piţurcă, bun prieten cu preşedintele Ligii.

„Avem o perioadă extrem de dificilă şi de importantă: meciurile cu Galaţi şi cele cu Dinamo, unul în Cupă şi unul în campionat. Oţelul este echipa cea mai în formă, iar meciul va fi extrem de greu pentru ambele formaţii. Sper ca noi să învingem. Oţelul are o anumită presiune pe umeri, având în vedere că este pe primul loc. Sunt convins însă că gălăţenii se vor bate cu ardoare pentru a câştiga şi a rămâne pe primul loc. Nu au nimic de pierdut şi îşi joacă şansa“, a spus Piţurcă.

Noi venim după două victorii afară şi suntem bine din punct de vedere psihic, dar jucătorii au acumulat o oarecare oboseală pentru că mă bazez mai mereu pe acelaşi unsprezece“, a adăugat Victor Piţurcă.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite