Craiova: Curtea Supremă decide astăzi dacă va strămuta procesul primarului Craiovei, Antonie Solomon

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie ia astăzi în discuţie cererea primarului suspendat al Craiovei, Antonie Solomon, privind strămutarea procesului în care este judecat pentru luare de mită şi fals intelectual.

Curtea Supremă va decide astăzi dacă solicitarea apărătorilor lui Solomon este întemeiată şi dacă dosarul aflat în prezent pe rolul Tribunalului Argeş va fi suspendat. În cazul în care hotărârea magistraţilor va fi una favorabilă lui Solomon, aceştia vor stabili pe 14 mai unde va fi strămutat dosarul în care Solomon este acuzat de fapte de corupţie, alături de afaceristul piteştean Cornel Penescu şi alte două persoane.  

Potrivit deciziei magistraţilor Curţii de Apel Piteşti, Solomon va fi judecat în continuare în stare de arest, recursul la cea de-a două solicitare a acestuia de eliberare sub control judiciar fiind respins. Pe 13 aprilie, la primul termen pe fond al dosarului, judecătorii Tribunalului Argeş au hotărât amânarea pe motiv că dosarul cauzei nu ajunsese la instanţă de la Curtea de Apel.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite