Craiova: Cumperi albumul Paulei Seling şi ajuţi un copil

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Discul „La umbra crucii tale“ costă 20 de lei şi se poate achiziţiona la sediul Asociaţiei Vasiliada, online, de pe adresa www.asociatiavasiliada.ro şi la standul organizaţiei din hipermarketul Real din Craiova.

Banii adunaţi din vânzarea acestui ultim album semnat Paula Seling vor fi folosiţi de Asociaţia Vasiliada din Craiova pentru sprijinirea a 150 de copii aflaţi în dificultate din judeţele Dolj şi Gorj, care din cauza lipsurilor financiare ale familiilor lor sunt pe punctul de a abandona şcoala. „Copiii sunt beneficiarii Centrului Aripi de Lumină, unde îşi fac temele pentru şcoală, fac meditaţii la română, la matematică, au parte de activităţi recreative. Provin din familii sărace, mulţi dintre ei au părinţii plecaţi la muncă în străinătate“, a spus Sorina Stăiculescu, coordonator Relaţii Publice în cadrul Asociaţiei Vasiliada.
Paula Seling face această donaţie în cadrul Programului de asistenţă socială „Pentru copil şi familie“. Cu fondurile obţinute în urma vânzării albumului „La umbra crucii tale“, Vasiliada le va cumpăra celor 150 de copii haine, încălţăminte, rechizite, cărţi necesare la şcoală. Acelaşi lucru a fost făcut anul trecut pentru 300 de copii cu risc de abandon şcolar din Dolj şi Gorj, pentru unii dintre părinţi asociaţia găsind locuri de muncă.

Colaborează din 2005

Sunt şase ani de când numele Paulei Seling este deja celebru printre copiii din Oltenia. Solista i-a ajutat să se bucure de sărbători prin daruri adunate în urma concertelor susţinute special pentru ei, cum este „ColinDar cu Paula Seling“.  Din 2008, interpreta este membru de onoare al Asociaţiei Vasiliada, iar anul trecut Mitropolitul Olteniei i-a oferit distincţia Crucea Sfântului Nicodim de la Tismana.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite