Cum şi-a căutat dreptatea o femeie amărâtă până a leşinat la poarta Parchetului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mioara Chilafu, cu o săptămână înainte de a se prăbuşi lângă clădirea Parchetului.
Mioara Chilafu, cu o săptămână înainte de a se prăbuşi lângă clădirea Parchetului.

O femeie din judeţul Dolj este internată la spital, după ce i-a venit rău la uşa Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj. Femeia luptă de un an cu justiţia, sperând că cei care i-au înjunghiat fiul vor plăti pentru fapta lor.

Mioara Chilafu (47 de ani), din localitatea doljeană Ghindeni, este internată de joi, când a leşinat în faţa Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj. Femeia, hipertensivă şi cardiacă, este plimbată de un an de zile de la o instanţă la alta,  după ce băiatul său a fost înjunghiat în faţa discotecii. Făptaşii, doi tineri din localitate, i-au înfipt cuţitul la 10 centimetri distanţă de inimă. Tribunalul Dolj a dat neînceperea urmăririi penale în acest caz.
 

Marius Chilafu, tânărul care a fost înjunghiat.

 

Olteanca spune că drumurile printre tribunale şi nervii consumaţi i-au şubrezit sănătatea. „Băieţii ăştia care mi-au înjunghiat copilul nu au plătit nici măcar spitalizarea. S-au spălat pe mâini. Copilul meu a rămas cu sechele, acum se sperie din nimic, tresare la orice zgomot şi nu suportă să vadă când gătesc şi folosesc cuţitul la bucătărie. Va fi marcat toată viaţa”, ne-a spus, de pe patul de spital, Mioara Chilafu.

Închisoare cu executare pentru Ionuţ Dinu, fiu de poliţist, care a împuşcat-o în cap pe Alexandra Iancu

Craiova


Rămâi pe craiova.adevarul.ro pentru a afla întreaga poveste a tânărului înjunghiat în zona inimii şi care au fost motivele pentru care justiţia i-a absolvit de pedeapsă pe făptaşi.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite