Craiova: Cum puteţi fi senzuale în noaptea de Revelion

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În ultima noapte a anului, remarcă-te prin stil, eleganţă, încredere, frumuseţe. Oferte tentante în magazine. O rochie de seară costă câţiva zeci de lei, dar poate ajunge şi la 10.000 de lei, mai ales dacă este din mătase naturală acoperită cu cristale.

Cumpărăturile pentru seara de Revelion au fost făcute, unicul lucru pe care l-aţi scăpat din vedere este ţinuta pe care o veţi purta în noaptea dintre ani. Am ales câteva oferte pentru voi.

Cristale Swarovski, pentru Anul Nou

Rochii cu spatele gol, cu decolteu, cu aplicaţii de cristale Swarovski, pe bust, din saten, lungă până în pământ, din paiete, şi multe, multe alte modele, unele chiar îndrăzneţe, pentru o seară de neuitat. La magazinul Anna din centru îţi poţi găsi rochia ideală cu preţuri cuprinse între 100 şi 200 de lei. Dacă vrei să fii cât mai sofisticată în noaptea dintre ani magazinele din Mercur îţi oferă o multitudine de modele începând de la 70 de lei până la 500 de lei. Dacă vrei însă ca Revelionul 2010 să fie unul de vis în care să străluceşti printre invitaţi, poţi opta pentru o rochie de la Alb şi Negru, unde va trebui să scoţi din buzunar în jur de 1.300 de lei. Nici bărbaţii nu au fost uitaţi. Pentru ei, un costum în trend de la Alb şi Negru poate fi cumpărat cu 800 - 1.000 de lei.

Croitoria te scapă de cheltuieli

Sexi, feminină, dar mai ales tinerească, o rochie aleasă de la Adda, cu siguranţă se potriveşte domnişoarelor şi doamnelor care vor să fie în centrul atenţiei. Aici, rochiile costă între 60 şi 180 de lei. Cine nu vrea să poarte o rochie nouă, poate să apeleze la un croitor pentru a modifica rapid o rochie mai veche, plătind doar manopera tot iese mai ieftin, susţin croitoresele. Mai există o variantă destul de tentantă pentru cine o acceptă: second hand. Cu bani puţini, poţi străluci dacă ai noroc să găseşti o ţinută de ocazie în Târgul Romaneşti sau în magazinele de profil. „Avem rochii cu 15 lei, dar şi cu 50 de lei, mai sofisticate, din voal, cu dantelă sau broderii, negociabil”, înşiruie vânzătoarea Mirela Dancu spunând că are deja o ofertă pentru cei care achiziţionează două produse: reducere de 15%.

Lenjerie roşie, pentru a fi seducătoare

Fie că veţi recondiţiona o rochie de la Revelionul trecut, fie că o veţi cumpăra acum, aceste rochii de seară pot transforma noaptea de Revelion într-una specială, unică! Nu uitaţi de lenjeria roşie. Fiţi seducătoare şi elegante în noaptea dintre ani, pentru a fi rafinate tot anul 2010! Roşul pare a fi cea mai recomandată culoare pentru rochia de Revelion. „Dacă vrei să fi pasională în noaptea dintre ani, roşul aprins este indicat”, ne sfătuieşte Raluca, vânzătoare la magazinul Anna. În schimb, Mirela recomandă o rochie neagră: „Dă o alură sobră, dar sexy”.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite