Cum îţi petreci duminicile? "Mi-ajunge un pahar de băutură în discotecă, la o muzică pe sufletul meu"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ce ai vrea să faci în zilele libere?
Ce ai vrea să faci în zilele libere?

Adevărul de Seară lansează o întrebare craiovenilor: cum vă petreceţi sfârşitul de săptămână sau ce anume v-aţi dori să faceţi?

Oltenii au parte, cu ocazia Zilelor Craiovei, de o serie de manifestări: spectacole de muzică în aer liber, de dans, piese de teatru, filme la cinema şi târguri de meşteri populari.

Vezi AICI programul complet al Zilelor Craiovei:

În restul anului, unii craioveni cred că în oraş se organizează foarte puţine evenimente, în principal culturale. "În afară de teatru şi film, nu văd pe unde aş mai putea merge. Nici la cinema nu mai mă tentează să vin, când văd sala goală. Dar oricum, nu prea avem unde să ne delectăm duminica", este de părere Georgiana Stănescu (22 de ani), studentă la Universitatea din Craiova.

Întâlniri cu oameni de cultură

Unele persoane spun că ar trebui să aibă loc mai des întâlniri educative cu oameni de cultură. "În zilele acestea, tinerii au impresia că nu-i mai ajută la nimic cartea. În special dacă ei văd atâţia manelişti, bogaţi care au făcut bani, deşi nu sunt aşa deştepţi. Dar nu astea trebuie să fie modelele lor.  Este de datoria noastră să le arătăm că învăţătura te face om, nu maneaua. Cred că în acest punct avem o lipsă, în Craiova, pentru că nu aud să se desfăşoare evenimente de acest gen. Copiii noştri vor avea de suferit din această cauză, efectele se vor vedea în timp", ne-a spus Eugen Chirilă (40 de ani), inginer. Pe de altă parte, mai mulţi tineri spun că se mulţumesc să se distreze, la sfârşit de săptămână, într-o discotecă. "Mi-ajunge un pahar de băutură în discotecă, la o muzică pe sufletul meu, Doar nu o să citesc şi în zilele libere", ne-a mărturisit Marian Rică (20 de ani).

Tu cum îţi petreci sfârşitul de săptămână? Citind o carte, mergând la teatru, film, sau prin cluburi? Ti-ai dori să desfăşori anumite activităţi, dar nu ai această posibilitate? Îţi aşteptăm răspunsul pe site sau pe adresa de e-mail gabriela.popescu@adevarul.ro

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite