Cum m-am tocmit pe messenger pentru un rinichi de 10.000 de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Am dat click pe un site de anunţuri, am luat un număr de telefon, un ID şi m-am tocmit pe mess pentru un rinichi mai ieftin.

10.000 de euro: acesta este preţul pe care un român l-a pus pentru un rinichi. Vânzătorul, un tânăr de 28 de ani, ne-a spus totuşi să nu ne facem griji, preţul este negociabil. Pe cel care ne-a promis că ne va da un rinichi, contracost, l-am găsit pe internet, pe un site de anunţuri. Totul, la vedere. Am luat numărul de telefon şi am sunat. "Ce doriţi?", ne întreabă tânărul. "Un rinichi. Am văzut că aveţi de vânzare un rinichi", răspund. "Da, aşa este. Dar lucrurile astea nu se pot vorbi la telefon, ştiţi dumneavoastră cum e... Mai bine ne-am întâlni faţă-n faţă", îmi propune. "Nu putem discuta pe messenger? Am văzut ca aveţi ID-ul publicat", îl întreb, curioasă. "Ba da", îmi spune hotărât.

Ne-am tocmit pentru 1.000 de euro

Mă aşez frumos la calculator şi, în niciun minut, încep negocierea. Aflu că este vorba de un tânăr de 28 de ani, care vrea să-şi vândă un rinichi. Îmi mărturiseşte că are nevoie de bani pentru a finaliza studiile. "Mi-au murit părinţii. Trebuie să termin facultatea, iar chiriile sunt scumpe", îmi explică. Trecem la subiect. Îmi spune direct cât cere pentru organ. Metoda prin care se rezolvă "treaba" este simplă. "Întocmin un act de prin care arăt că eu donez rinichiul", mă lămureşte tânărul. Eu fac tot posibilul să mai trag de timp. Vreau să scot un preţ mai bun, pentru mine. "Dar la 9.000 de euro nu laşi din valoare?", îmi încerc norocul. "Hai, 9.000 de euro este ultimul preţ", îmi spune tânărul, după două ore de gândire. La final batem palma.

image
image
image
Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite