Craiova: Cu cine se va reuni Universitatea pentru retur?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Antrenorul Neagoe (centru), Bădoi (stânga) şi Stoica nu mai intră în calculele Craiovei pentru retur
Antrenorul Neagoe (centru), Bădoi (stânga) şi Stoica nu mai intră în calculele Craiovei pentru retur

Aceasta este dilema suporterilor grupării din Bănie care vizează nu doar lotul de jucători, ci şi noul antrenor. Patronul Adrian Mititelu a anunţat că va numi un nou tehnician până pe 30 decembrie, însă nici în rândul componenţilor echipei situaţia nu este prea clară.

Ştiinţa se va reuni pe 8 (jucătorii străini) şi pe 11 ianuarie (fotbaliştii autohtoni), dar nu se ştie în ce efectiv. Dorel Stoica şi-a reziliat contractul cu clubul, Şoavă, Bădoi şi Badea sunt şi ei liberi să plece, iar pentru Florin Costea şi Julius Wobay se aşteaptă oferte de afară.

Nici jucătorii australieni nu sunt daţi ca siguri că vor mai continua la Universitatea. Pentru că nu şi-au primit toate drepturile salariale, Baird, Rose, Mitchell şi Dilevski au depus memorii atât la LPF, cât şi al UEFA pentru a deveni liberi de contract. Primul şi-a găsit şi echipă, chiar în ţara natală, FC Adelaide United, unde a şi dat probe de joc înainte de Crăciun.

Oficialii grupării de la Antipozi au dat-o apoi la întors, susţinând că Baird, care este sub contract cu Ştiinţa până în 2012, doar s-a pregătit cu ei, dar aşteaptă ca atacantul să-şi rezolve problemele cu Craiova pentru a-l aduce la echipă.

La capitolul sosiri, sigure sunt numele lui Gângioveanu, Crăciun şi Buleică, reveniţi după împrumuturi la FC Vaslui, respectiv Gaz Metan CFR Craiova, dar la reunire este aşteptat şi fundaşul Sorin Răducu (20 de ani) de la FC Caracal. Oficialii Ştiinţei îi mai doresc însă de la gruparea „ceferistă“ pe fundaşul Cruşoveanu, mijlocaşul Rioşeanu şi atacantul Trifu, dar pentru asta trebuie să se aşeze la masa negocierilor cu conducerea divizionarei secunde craiovene.

Universitatea a terminat turul pe locul 14, cu 17 puncte, iar returul se anunţă foarte dificil în condiţiile actuale.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite