„Cu Timişoara sunt sigur că vom câştiga! Jucătorii se concentrează mult mai mult sub presiunea publicul din Craiova“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Team-managerul Universităţii Craiova, Silvian Cristescu, a explicat motivele pentru care echipa a evoluat slab în meciul cu Victoria Brăneşti.

Cristescu este de părere că antrenorul Ţicleanu şi elevii săi vor reuşi să câştige meciul cu FC Timişoara şi datorită presiunii publicului de pe stadionul Ion Oblemenco.

Era de aşteptat să apară această scădere în joc, pentru că e greu să legi trei partide la un nivel ridicat. Noi am reuşit două jocuri foarte bune în primele două etape, iar în meciul de la Buzău era de aşteptat un recul. Au mai fost şi greşelile arbitrilor, care au lăsat o amprentă serioasă asupra moralului jucătorilor, şi toate acestea, combinate cu o uşoară lipsă de concentrare, au dus la rezultatul negativ cu Victoria Brăneşti“, a spus Cristescu pentru Ediţie Specială.

Cu Timişoara va fi un meci dificil, dar eu sunt convins că antrenorul Ţicleanu a muncit mult cu jucătorii în aceste zile şi au trecut peste toate acele neajunsuri. Veţi vedea duminică acest lucru, când sunt sigur că vom câştiga“, a mai spus team-managerul Ştiinţei.

Silvian Cristescu este sigur de o cu totul altă evoluţie a alb-albaştrilor şi pentru că echipa va juca din nou la Craiova, pe stadionul Ion Oblemenco.

Presiunea pusă de publicul din Craiova asupra echipei este foarte mare, însă această presiune este pozitivă. Jucătorii se concentrează mult mai mult şi intră pe teren motivaţi şi dornici de victorie. Va fi mult mai bine pentru ei“, crede Cristescu.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite