Craiova: Criticat de antrenor, Bărboianu a fost apărat de colegi şi patron

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ştefan Bărboianu a părăsit terenul de la Târgu-Jiu cu capul plecat
Ştefan Bărboianu a părăsit terenul de la Târgu-Jiu cu capul plecat

Mustrat de antrenorul Mark Wotte pentru că şi-a lăsat echipa în inferioritate numerică, mijlocaşul Ştiinţei, Ştefan Bărboianu, a fost apărat de coechipieri.

„S-a sacrificat pentru binele echipei. Toţi am muncit pentru acest punct obţinut în condiţii grele“, a precizat portarul Silviu Lung junior. „Nu suntem supăraţi pe Bărboianu pentru gestul său. Suntem colegi şi trebuie să ne apărăm unii pe alţii. Eu zic că am făcut şi aşa un joc bun şi am fi meritat să câştigăm, dar e bun şi un punct“, a adăugat căpitanul Andrei Prepeliţă.

Nici patronul Adrian Mititelu nu i-a reproşat ceva jucătorului: „Pe Bărboianu îl felicit pentru determinare! Au existat momente când am dominat jocul, chiar dacă eram în inferioritate numerică“.

Îmi cer scuze colegilor. Poate dacă eram 11 contra 11 pe teren altul era rezultatul. Este bine însă că am luat un punct şi le mulţumesc pentru felul în care au luptat“, a spus după meci „inculpatul“ Ştefan Bărboianu.

Internaţionalul de tineret a fost eliminat în minutul 30 al meciului de aseară cu Pandurii pentru un henţ la mijlocul terenului, la o fază la care Lazic ar fi putut scăpa singur spre poartă, Bărboianu primind cartonaş galben, al doilea pentru el în acel joc.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite