Craiova: Cristescu a primit patru luni suspendare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Silvian Cristescu
Silvian Cristescu

Team-managerul Universităţii Craiova, Silvian Cristescu va trebui să plătească 13 mii de lei şi va fi suspendat pentru următoarele patru luni.

Decizia a fost luată de Comisia de Disciplină a LPF după reacţia pe care Silvian Cristescu a avut-o în timpul partidei cu Dinamo în momentul în care Augustus Constantin a refuzat să acorde penalti pentru Ştiinţa. „Nu înţeleg de ce am primit atât. Nu l-am jignit, decât am protestat că nu a dat penalti. El a greşit, ce era să fac, să stau pe bancă şi să rabd? Probabil am deranjat pe cine nu trebuia, dacă este Dinamo trebuie să ne dăm mai departe. Am exagerat că nu m-am dus în tribună, dar erau numai dinamovişti acolo şi m-am gândit la integritatea mea corporală“, a spus Cristescu la gsptv.

Acesta a comentat şi problemele cu stadionul ale Ştiinţei, „alb-albaştrii“ neprimind acceptul să evolueze la Severin: „Ar trebui să jucăm la Severin, dar văd că nu se poate. Vom vedea ce vom face... Ne-am mutat cu totul la Severin, iar acum Dumitru Dragomir nu ne lasă să evoluăm acolo“.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite