Cristescu, aniversatul din tabăra Craiovei: „Piţurcă e mulţumit de echipă. La anul ne luptăm la titlu“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Universităţii Craiova, Silvian Cristescu, a împlinit astăzi 40 de ani. Fostul jucător al Ştiinţei spune că de la anul oltenii lui Piţurcă vor intra în lupta pentru titlu.

Cristescu a dezvăluit că Victor Piţurcă este mulţumit de evoluţia echipei şi că Universitatea este în grafic după victoria cu Pandurii şi calificarea în sferturile Cupei României.

Ne-a interesat calificarea şi am obţinut-o. Nu e problema noastră cu ce echipă am jucat şi ce fotbalişti au fost pe teren. Piţurcă este, în general, mulţumit de felul în care evoluează echipa. Dacă am fi câştigat şi cu Vaslui, lucrurile erau şi mai bune“, a spus oficialul oltean.

Deocamdată ne gândim să creăm un grup, dar să şi obţinem puncte. Anul viitor luptăm pentru titlu. Acum muncim pentru acest obiectiv, vrem să omogenizăm lotul, să realizăm o echipă competitivă, iar acest lucru începe să se vadă“, a mai spus Silvian Cristescu, la Sport.ro.

Cariera lui Cristescu

Silvian Cristescu a debutat la Craiova la 12 octombrie 1988, în partida Corvinul - Universitatea 0-0, antrenor fiind Sorin Cîrţu.

Şi-a trecut în palmares cu Ştiinţa eventul din 1991 şi Cupa României din 1993.

În prima ligă a adunat 246 de meciuri, marcând 36 de goluri, 35 pentru Craiova.

Are nouă meciuri în cupele europene şi cinci selecţii la naţională.

A mai jucat la Extensiv, Panelevsiniakos (Grecia), Dynamo Berlin (Germania) şi Steaua.

Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite