Craiova: Criminalul Vasile Şolea a primit mandat de arestare pe 29 de zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În timp ce bărbatul aştepta verdictul, familia celor două femei ucise lua cadavrele acasă. Rudele victimelor vor să obţină custodia băieţelului pe care criminalul îl luase cu forţa de lângă mama lui şi care astăzi împlineşte 3 ani.

Giani Văduva, fratele Dorinei Văduva şi fiul Mirelei Văduva, femeile ucise în scara blocului în care locuiau, este în continuare în stare de şoc. El a fost adus mai mult pe braţe la morga Spitalului 2 din Craiova pentru a recunoaşte cadavrele. Nu a putut spune decât un singur lucru: „Am văzut cum Vasile a băgat cuţitul în mama mea şi a fugit. Sora mea era întinsă pe jos plină de sânge“. Rudele celor două femei ucise ieri în scara blocului spun că Vasile era o persoană violentă, care mereu le lovea cu bestialitate pe cele două femei.

Avea faţă de criminal. Din ce ştiu era o persoană pusă mereu pe ceartă. Nu odată, ci de mai multe ori le-a bătut pe Dorina şi pe mama ei“, a spus Mihaela Carauleanu,mătuşa Dorinei.

Vor fi înmormântate mâine

Tatăl Dorinei povesteşte cu lacrimi în ochi că de multe ori şi-a întrebat fiica cum se înţelege cu soţul ei. Tânăra i-a ascuns de fiecare dată că ar avea probleme cu agresorul. „Nu mi-a spsus decât că s-au certat şi că el a obţinut custodia copilului. Eu am divorţat de mama ei de mult timp şi m-am mutat la ţară. Aşa că o vedeam pe Dorina mai rar. Nu îmi vine să cred că unicul meu copil este mort. O să fac în aşa fel încât să obţin custodia băiatului, nu are cum să mai stea în casa criminalului“, a spus Gabriel Trandafir, tatăl tinerei ucise. Vestea uciderii celor de două femei a căzut ca un trăsnet pe capul rudelor. Sfâşiată de durere, mama Mirelei, o batrânică în vârstă de 80 de ani, nu putea accepta că fiica şi nepoata sa au sfârşit atât de tragic.Criminalul este acuzat de omor deosebit de grav şi riscă să îşi petreacă următorii 25 de ani în spatele gratiilor. Dorina şi mama ei vor fi înmormântate mâine, în comuna Orodel.

Agresate în mod repetat

Rudele femeilor ucise cer pedeapsa capitală pentru criminal. „Ar trebui moarte pentru moarte. Era un om rău. Am auzit că amândouă au fost bătute de el. Odată ar fi aruncat cu nămol pe Dorina, în timp ce pleca spre serviciu, ca să nu se uite bărbaţii la ea, atât era de gelos“, a spus verişoara Mirelei, Georgeta Dragomir.Apropiaţii familiei Văduva spun că Vasile Şolea, paznic la o firmă din oraş, ameninţase de mai multe ori că le va omorâ atât pe femei, cât şi pe copil.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite