Craiovenii merg la luptă, la Hunedoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În organizarea departamentului de thai-kickboxing din cadrul Federaţiei Române de Unifight, la Hunedoara se va disputa astăzi o competiţie de K1 pentru copii, juniori şi seniori.

La întrecere vor participa 12 cluburi din ţară, dintre care trei din Craiova, PowerGym, Tigers şi Wu-Long. Primul va avea cinci sportivi în ring, dintre care doi deja consacraţi.

Marian Şerban revine după trei luni şi vrea să devină unul dintre liderii categoriei 70 kg, una care cuprinde luptători puternici, de la cluburi renumite.

La rândul său, Enzo Mincă are misiunea grea de a se impune la categoria copii, de la anul el urmând să treacă la juniori III.

Ceilalţi trei sportivi de la PowerGym se vor afla la al doilea lor meci de K1. Cristi Tănase va urca în ring în main-eventul serii, urmând să susţină meciul revanşă cu Răzvan Sălăjan (Gladiator’s Deva), pe care l-a învins prin KO la gala de la Craiova.

Cătălin Oprea, care a debutat în circuit tot cu un KO, va lupta la categoria juniori II (13 ani), în timp ce Michel Voinea (categoria copii) se va bate cu timişoreanul Daniel Piseru.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite