Craiovencele au câştigat la Iaşi şi se pregătesc de meciul cu Spartak Moscova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiovencele (alb-albastru) au câştigat la Iaşi
Craiovencele (alb-albastru) au câştigat la Iaşi

Echipa feminină de baschet de la SCM Craiova s-a impus în meciul disputat la Iaşi, în etapa a 7-a a Diviziei A.

Elevele lui Liviu Manea, venite direct de la Minsk, s-au impus cu 76-57 (20-9, 20-18; 13-15, 23-15) în faţa formaţiei Politehnica Naţional.

Am venit după un drum obositor de la Minsk, unde consider că echipa a făcut un joc bun. De fapt, din statistica meciului se observă că atâta timp cât au putut, din punct de vedere fizic, fetele noastre au făcut faţă adversarele. Nu m-a impresionat echipa din Minsk, dar au profitat de starea de oboseală a noastră.

Practic şi acum, cât fetele au fost proaspete au condus ostilităţile, dar, din păcate, am căzut din nou fizic în startul sfertului trei. Fetele s-au mobilizat şi au obţinut o victorie pentru care au muncit foarte mult, având în vedere starea de oboseală în care se aflau. Aşteptăm cu încredere jocul de joi din cupele europene şi nu pot decât să spun că ne vom bate pentru victorie“, a spus antrenorul Liviu Manea.

SCM Craiova a jucat joi, în EuroCup Women 2011, Grupa B, etapa a II-a de calificare, la Minsk, unde a fost învinsă de BC Horizont cu 92-53. Joia viitoare, la Craiova, oltencele vor întâlni pe Spartak Noginsk Moscova (ora 18.00).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite