Craioveanu s-a relaxat printre manechine şi costume de baie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Revenit pentru puţin timp în România, fostul golgheter al Universităţii Craiova a participat la o prezentare de costume de baie speciale, care permit bronzarea integrală.

Afacerea aparţine familiei Ilinca, fostă acţionară la Ştiinţa, şi este preluată din Occident, iar Gică Craioveanu a fost pe post de promotor.

Manechinele şi costumele de baie nu l-au intimidat pe Craioveanu, care s-a simţit în largul său, mai ales că a fost „liber“, soţia Gema rămânând în Spania.

Dacă era Gema aici, îmi făcea marcaj mai rău ca Bumbescu în meciurile cu Steaua“, a glumit Gică.

El s-a dovedit un fin cunoscător al modelelor speciale de costume, pe care le-a prezentat în stilu-i caracteristic.

Au microgăuri sub formă de diamant şi permit trecerea razelor solare în procent de 80-85 la sută. Aş purta şi eu, dar doar acasă, la piscină, pentru că am făcut burtică şi mă vede lumea. Ce să fac dacă ai mei au vrut să fiu o combinaţie de Brad Pitt şi Tom Cruise, iar eu arat ca Chuck Norris“, a explicat Craioveanu, care nu se consideră „atât de diliu încât să fac plajă fără costum“.

Gică le-a recomandat costumele tuturor fotbaliştilor, „pentru că au corp“ şi a precizat că abia aşteaptă să se întâlnească în Spania cu prietenul său Iker Casillas, pentru a-i recomanda un model: „E cam cu capul în nori acum după Mondiale, are alături şi una dintre cele mai frumoase femei din Spania, dar dau eu de el!

image

Gică Craioveanu, flancat de fotomodele

Nu e dispus să ia capace în Ghencea

Fostul internaţional şi-a anunţat prezenţa la meciul Steaua - Craiova, însă spune că va sta în loja oaspeţilor.

M-a invitat Piţi în loja Stelei, dar poate îmi iau vreun capac pentru că o să mă bucur la golurile Craiovei. Aşa că stau mai bine la oaspeţi. Gicanu va fi mereu cu Ştiinţa, nu s-a pus niciodată problema să mă duc la Steaua“, a afirmat Craioveanu.

Andra caută costum pentru Mihai Dina

Fotomodelul Andra Băluică (foto jos), viitoarea soţie a lui Mihai Dina, ştie deja ce model de costum de baie îi trebuie atacatului Craiovei.

image

Pentru Mihai o să caut ceva fără culoarea roşie, pentru că are alergie la ea. Albastru i s-ar potrivi cel mai bine, în combinaţie cu alb, evident. Dar cred că cel mai mult i-ar cădea bine un gol în poarta Stelei“, a spus frumoasa blondă.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite