Craiova: CraiovaForum.ro a doborât recordul de vizitatori unici pe lună

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Site-ul comunităţii craiovene, CraiovaForum.ro, aflat în topul site-urilor regionale din România, a depăşit luna trecută propriul său record de vizitatori unici pe lună.

În luna ianuarie, peste 480.000 de olteni au vizitat CraiovaForum.ro, cu 150.000 mai mulţi decât în decembrie. Site-ul a atins luna trecută peste 10 milioane de afişări, potrivit statisticilor trafic.ro, dovedind astfel că a depăşit cu brio problemele de scădere a traficului, cauzate de facelift-ul din septembrie 2010 şi că a reuşit să atragă şi alţi vizitatori. „Perioada de tranziţie a trecut, utilizatorii deja s-au obişnuit cu noua interfaţă, noul design al forumului. Mulţumim tuturor persoanelor care de-a lungul anilor au intrat măcar o singură dată pe www.craiovaforum.ro. Mulţumim şi celor care au fost satisfăcuţi de serviciile pe care le oferim dar şi celor care nu le-au găsit pe gustul lor şi nu ne-au mai vizitat ulterior”, transmite echipa CraiovaForum.ro într-un comunicat remis astăzi.

CraiovaForum.ro este în prezent site lider în Oltenia şi se situează pe primul loc în topul site-urilor regionale din România.


Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite