Craiova: Dragoste sfârşită în pumni. Drama unei profesoare abuzate de propriul soţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Melania are acte care demonstrează că a fost lovită în ultimul hal.
Craiova: Melania are acte care demonstrează că a fost lovită în ultimul hal.

Melania M., o femeie curajoasă de 38 de ani, care a predat chimia şi biologia elevilor din Craiova, şochează prin povestea cutremurătoare pe care a trăit-o alături de bărbatul său. Fostul cadru didactic dezvăluie modul terifiant prin care era lovită cu bestialitate de cel care i-a jurat credinţă veşnică, în faţa altarului.

CITIŢI ŞI: Galaţi: O femeie a fost bătută pentru că a cerut de mâncare

Era tânără când şi-a unit destinul cu bărbatul de care se îndrăgostise. La vreo 20 de ani, a hotărât că prietenul său Cristi este cel mai potrivit să îi devină partener de viaţă. Îl cunoştea din timpul liceului."Ne înţelegeam extraordinar. Foarte rar purtam câte o discuţie în contradictoriu. Dar niciodată nu se întâmplase să ridice palma la mine", îşi aminteşte Melania.

Alina, miracolul unei iubiri cu final nefericit

După ce au semnat actele de căsătorie, cei doi s-au mutat într-un apartament situat în centrul oraşului. Nu erau foarte bogaţi, dar nici nu mureau de foame. Trăiau decent. "Eu mă angajasem ca profesor suplinitor la o şcoală. Predam biologia şi chimia. El lucra la un local, servea clienţii. Câştigam destul cât să ne întreţinem", susţine craioveanca.

image

Fructul iubirii lor a fost Alina (foto sus), un copil dorit din tot sufletul. "Am fost într-al nouălea cer când am primit vestea că sunt mamă. Fusesem binecuvântată cu această fiinţă. Un îngeraş... ", mărturiseşte profesoara. Fericirea şi-a cerut însă tributul. Alina s-a născut cu nenumărate probleme de sănătate. „Avea encefalopatie cronică infantilă, microcefalie, strabism convergent, defect septal interatrial multiplu, scolioză lombară malformativă cu tulburări respiratorii de gradul II”, ne enumeră femeia câteva dintre bolile pe care şi la acest moment fetiţa ei le suportă. Melania nu a deznădăjduit. Împreună cu soţul, au decis să continue să lupte, pentru viaţa fiicei lor. Au luat la pas toate spitalele din oraş, au cerut sfatul la zeci de medici, au ajuns la preoţi, pe care îi implorau să se roage, ca Dumnezeu să înfăptuiască o minune. „În Craiova ni se spunea că nu sunt şanse de vindecare. Nimeni nu se încumeta să o opereze, ca să nu se întâmple ceva rău. Le era frică de un eşec”, este de părere femeia.

"Îşi ieşea repede din fire"

În familie, situaţia a luat o întorsătură neaşteptată. Atmosfera începuse să fie destul de tensionată. Cristian, soţul Melaniei, s-a schimbat peste noapte. Devenise irascibil. „Îşi ieşea repede din fire. Îzbucnea la orice vorbă. Nu mai aveam curajul să zic ceva, că mă lua la zor. Într-o zi, mi-a dat o palmă. Prima din viaţa mea”, îşi aminteşte Melania despre momentul când relaţia de cuplu a început să se clatine. Între timp, fosta profesoară, disperată de situaţia copilului, a luat drumul Timişoarei. Avea 100 lei când, însoţită de Alina, s-a urcat în tren şi s-a îndreptat spre capitala Banatului. „Am zis că doctorii de acolo sunt profesionişti. Nu m-am înşelat. Un profesor m-a anunţat că o poate opera de micuţă de scolioză. Nu-mi venea să cred. Atunci m-am renăscut”, mai spune Melania.

"Aveam ochii negri, de la lovituri"

Dacă problemele cu Alina începeau să se clarifice, acasă era dezastru. „Nu se mai putea discuta cu omul meu. Îmi era teamă să suflu un cuvânt în faţa lui, că mă plesnea. Ajunsese chiar să dea cu pumnii în mine, îmi smulgea părul şi mă muşca de nas şi de buze, ca un vampir. Aveam ochii negri, de la lovituri. Am scos certificate medico-legale, ca să demonstrez cât mă maltrata. La un moment dat, după ce a văzut că mă duc la doctori să îmi dea acte în acest sens, mă lovea numai în cap, ca să nu lase urme”, sunt cuvintele unei femei care a trecut prin traume psihice şi fizice parcă rupte dintr-un film de groază.

Află joi detalii terifiante despre suferinţa unei mame eroine, care nu renunţă să se zbată pentru copilul ei, din .

Craiova

Citeşte în aceeaşi zi întreaga poveste a Alinei, o fetiţă care, la 13 ani, luptă să învingă cele nouă boli cu care a fost diagnosticată, în


Craiova
Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite