Craiova: Craiova: Andrei, fiul judecătoarei Lazăr, şi Cosmin Drăgan, cel judecat pentru uciderea pe zebră a unui bunic, cer strămutarea dosarelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cosmin Drăgan şi Andrei Lazăr, sunt doi tineri cu bani din Craiova, care au făcut legea cu pumnul. Amândoi au fost reţinuţi, pentru lovire şi alte violenţe, iar acum vor să fie judecaţi de o altă instanţă din ţară.

Cosmin Drăgan a fost arestat după ce în Vinerea Mare a omorât un bătrân, pentru că traversa prea încet strada. A fugit de la locul faptei şi s-a predat la poliţie după câteva zile. Iniţial tânărul a fost reţinut pe data de 6 aprilie pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice, nicidecum pentru vreo infracţiune care să-l lege de moartea bătrânului. După efectuarea necropsiei, Cosmin Drăgan a fost acuzat şi pentru lovituri cauzatoare de moarte. Acum la patru luni de la tragicul eveniment, ucigaşul cu BMW a cerut magistraţilor Tribunalului Dolj să fie judecat în alt oraş. „ Din cauza mediatizării cazului meu, doresc să fiu judecat la o altă instanţă.“, a declarat Drăgan. Pe data de 6 septembrie va primi un răspuns cu privire la cererea formulată. Dacă va fi găsit vinovat, agresorul riscă 15 ani de închisoare.

Cosmin Drăgan dus în arest

image


Andrei Lazăr se simte sufocat de presă

Andrei Lazăr, fiul judecătoarei Liliana Lazăr a fost reţinut pe data de 18 mai pentru lovire şi alte violenţe. Procurorii au decis că poate fi judecat în stare de libertate, iar a doua zi i-au dat drumul. După ce a fost chemat de mai multe ori la audieri, fiul magistratei a fost în sfârşit reţinut şi a primit mandate de arestare pentru 29 de zile. Nu a stat prea mult în arest, fiind eliberat chiar de colegii mamei pe data de 2 iulie. Tânărul a cerut şi el instanţei strămutarea dosarului şi vrea la fel ca şi ucigaşul bunicului să fie judecat în alt oraş. Lazăr a declarat că este nevinovat şi că presa este de vină că a primit mandat de arestare.  

Medicii l-au transportat pe bătrân la spital, însă acesta a decedat la câteva ore

    

image

     
Cu dosarele la vedere

Purtătorul de cuvânt al Judecătoriei Craiova, Cristina Crăciunoiu, a declarat că şoferul, care a omorât un bătrân pe trcerea de pietoni pentru că mergea prea încet  este recidivist. Cosmin Dragan a fost condamant pe data 8 aprilie 2009 de Judecătoria Târgu-Jiu la închisoare cu suspendare pentru complicitate la furt calificat. Nici fiul judecătoarei nu se lasă mai prejos şi are la activ patru dosare penale în care este acuzat de lovire şi alte violenţe.
Andrei Lazăr, proaspăt ieşit din arestul poliţiei, unde a ajuns după ce  fost implicat într-un scandal, a comis pe data de 18 iulie un accident de circulaţie în Bariera Vâlcii.

Andrei Lazăr, fiul judecătoarei Liliana Lazăr


Aflat la volanul unui autoturism marca BMW, pe strada Bariera Vâlcii, Andrei Lazăr, fiul judecătoarei Liliana Lazăr, nu a păstrat distanţa corespunzătoare faţă de un alt autovehicul şi a intrat în coliziune cu acesta proiectându-l într-o altă maşină, care circula regulamentar. În urma accidentului, două persoane au ajuns la spital cu răni la cap. Oamenii legii i-au întocmit lui Andrei Lazăr dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar acum riscă până la trei ani de închisoare, în funcţie de zilele de spitalizare pe care le vor primi victimele. „Oamenii legii au demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul“, a spus Amelia Căprărin, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.

image
image
Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite