Craiova: Crăciunul, în variantă 3D pentru prima dată în Craiova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Filmul este  proiectat de 3 ori de zi
Filmul este proiectat de 3 ori de zi

Vizionarea filmului cu ochelarii pe nas este posibilă la Cinema Modern.De proiecţia „O poveste de Crăciun“, cu Jim Carrey, se pot bucura pe rând câte 35 de spectatori, căci doar atâţia ochelari există în acest moment în dotarea cinematografului.

Silueta uscată, mâinile noduroase şi aspre, ochii reci ai lui Scrooge, celebrul personaj din cartea lui Charles Dickens, se văd în cele mai mici detalii în dimensiunea 3D a filmului de animaţie „O poveste de Crăciun“, regizat de Robert Zemeckis. Că nu iubeşte Crăciunul şi refuză categoric feeria sărbătorii se vede parcă mai pronunţat decât în orice altă proiecţie. Iar reacţiile celor din sală, care aseară au fost primii 35 de spectatori ai premierei cinematografului Modern, confirmă senzaţia de trăire intensă a jocului şi interpretării personajelor. „Este un succes încă din prima zi, când s-au epuizat toate biletele cu cel puţin o oră şi jumătate înainte de prima proiecţie. Cred că a contat şi faptul că suntem singurii din oraş care oferă posibilitatea vizionării unui film 3D. Întreaga aparatură a fost montată luna trecută“, a spus Claudia Popescu, administrator la Cinema Modern.  Creaţia cinematografică este o combinaţie între animaţie, dramă şi fantastic. Copiii sub 12 ani au nevoie de acordul părinţilor pentru a o vedea. 

Filmul, proiectat de 3 ori de zi

Proiecţiile sunt programate la orele 16.00, 18.00 şi 20.00, în fiecare zi, mai puţin pe 25 decembrie şi respective 1 ianuarie, când cinematograful este închis.  În Ajunul Crăciunului, filmul va putea fi văzut de la ora 15.00. Craiovenii pot vedea la Modern, dar doar la ora 13.00, şi producţia Iluzionistul, ce va fi înlocuită de pe 2 ianuarie cu „Fata care s-a jucat cu focul“. Biletul costă 10 lei, iar pentru moment nu există reducere pentru studenţi şi elevi.

O lună de poveste

Filmul de animaţie 3D „O poveste de Crăciun“ va rula până în ianuarie, lună în care este posibil, potrivit administratorului cinematografului Modern să fie suplimentat numărul de ochelari cu încă 50 de bucăţi. Ultima vizionare este programată pe 6 ianuarie 2011.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite