Crăciunescu este fan Ştiinţa: „Nu pot să pun semnul egal între Craiova şi Timişoara, sângele apă nu se face“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul arbitru FIFA Ion Crăciunescu a declarat că va fi suporterul Universităţii Craiova la meciul cu FC Timişora de duminică.

Crăciunescu a fost preşedinte la ambele cluburi, dar faptul că este oltean şi că a jucat fotbal la Craiova a înclinat balanţa. 

Timişoara şi-a pus bine lucrurile la punct în ceea ce priveşte mijlocul şi atacul, iar în compartimentul defensiv stă un pic mai bine decât Dinamo, dar tot prost stă şi ea (Timişoara). Aşa că, dacă Craiova arată ambiţia pe care a arătat-o în prima etapă şi va îndrăzni mai mult cu copiii care vor să muncească în locul vedetelor ăstora pline de talent, dar pline şi de ifose în teren, atunci Craiova poate să-i bată pe timişoreni“, a spus Ion Crăciunescu într-un interviu acordat pentru GdS, Mihai Costea şi Prepeliţă fiind vedetele la care făcea referire fostul arbitru.

Întrebat cu ce echipă va ţine duminică, Crăciunescu a fost ferm: „Se înţelege, cu Craiova! Nu pot să pun semnul egal între Craiova şi Timişoara. Cei de la Timişoara s-au purtat foarte frumos cu mine, dar... sângele apă nu se face peste noapte“.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite