Craiova: Crăciun în inima oraşului, pe patinoar, la film sau în restaurant

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiovenii se pot distra pe cinste în oraş de Crăciun
Craiovenii se pot distra pe cinste în oraş de Crăciun

Craiovenii care nu pleacă la munte, pot trăi o frumoasă poveste de iarnă si aici, acasă.Pentru ca deliciile mesei de Crăciun să pice cât mai bine, mai ales în cazul celor care au postit, se impune o scurtă plimbare prin Parcul Romanescu, care să sporească apetitul.

Moş Crăciun există, iar toată magia sărbătorii este la orice pas în fiecare din cele trei zile de Crăciun. Aşa că nu-i supărare dacă n-au fost bani sau timp pentru o scurtă vacanţă la munte, aici în ţară, sau prin străinătate. Cu mici eforturi şi cheltuieli mărunte weekend-ul poate deveni de neuitat. Şi pentru că este cunoscută de când lumea ca sărbătoare de familie, în care se adună în jurul mesei toţi cei dragi, ce peste an nu s-au putut vedea prea des, după servirea gustării reci, toată tradiţională, istorioare spuse cu talc şi o secvenţă de odihnă după atâtea emoţii date de Moş Crăciun, este recomandată ieşirea în oraş. Pentru craiovenii iuţi de picior şi îndrăgostiţi de luciul gheţii este patinoarul din centrul oraşului, deschis până seara târziu, iar pentru cei tihniţi există varianta filmului vizionat la unul din  cinematografe, care vor fi închise doar pe 25 decembrie.

La Modern rulează duminică seara, la orele 18.00 şi 20.00, filmul de animaţie 3D, „O poveste de Crăciun“, cu Jim Carrey în roluri diferite, o producţie ce se priveşte cu ochelarii pe nas, iar la Patria au parte de o porţie zdravănă de râs, graţie comediei „Viaţa aşa cum este ea“.

image

Seara, boemii ocupaţi până în ultima clipă sau prea puţin pricepuţi în pregătirea bucatele specifice Crăciunului, sunt invitaţi la restaurant unde meniul tradiţional începe cu aperitivul încăcat cu lebăr, tobă, carne la găleată şi este completat după bunul al plac al fiecăruia cu pomana porcului, cu tochitură, friptură la cuptor sau la grătar, însoţite de murături asortate.

Noapte de Crăciun, în ritm de club

Cluburile Craiovei le-au pregătit la rândul lor surprize celor ce vor doarmă cât mai puţin în nopţile Crăciunului. De la seri tematice întreţinute de muzică veche până la ritmuri incendiare şi cocktail-uri spectaculoase, totul garantează distracţie totală.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite