Craiova: Costea vrea ca Wotte să aducă un trofeu la Craiova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Costea a trecut cu bine de controlul medical
Florin Costea a trecut cu bine de controlul medical

Prezent astăzi la vizita medicală, golgheterul grupării din Bănie, Florin Costea, nu ştie încă unde va juca în retur, dar speră ca noul antrenor, Mark Wotte, să facă performanţă la Universitatea.

„Am vorbit cu mulţi oameni şi toţi mi-au spus că au o părere foarte bună despre antrenorii olandezi. Sper ca Wotte să facă treabă la Craiova şi să aducă un trofeu acestei echipe. Anul acesta nu mai e cazul, dar poate în sezonul viitor. Ştiu că şi în Olanda se lucrează cu mulţi tineri şi aşa a găsit şi aici, în România, o echipă cu mulţi tineri, cu care sper să facă treabă“, a spus golgheterul Ştiinţei.

Florin Costea a fost completat de fratele său Mihai: „Suntem foarte mulţi jucători tineri la echipă şi sper ca împreună cu noul antrenor să facem treabă bună la Craiova“. Mezinul familiei Costea a vorbit şi despre o eventuală plecare a lui Florin: „El a tot fost plimbat în această iarnă pe la multe echipe, dar e încă aici. M-aş bucura pentru el să plece la o echipă importantă, dar, dacă rămâne la Craiova, trebuie să-şi facă treaba cât mai bine“.  

Ultima destinaţie la care s-a spus că va ajunge Florin Costea este West Ham United, echipă care l-ar dori şi pe Adi Mutu. „Cine nu ar vrea să fie coleg cu un fotbalist ca Adrian Mutu? Dar vom vedea ce va fi“, a comentat atacantul de 24 de ani.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite