Craiova: VIDEO/ Cosmin Sandu, notarul mort după ce a căzut de la etajul şase avea strânse legături cu lumea interlopă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trupul notarului va fi ridicat astăzi de la morga Spitalului Judeţean din Craiova
Trupul notarului va fi ridicat astăzi de la morga Spitalului Judeţean din Craiova

Moarte suspect în Craiova ieri. Anchetatorii trebuie să stabilească acum dacă notarul Cosmin Sandu a fost împins sau a căzut de la balcon.

UPDATE

Notarul, Cosmin Sandu a avut o moarte violentă

Raportulu medico-legal, arată că moartea a fost violentă, consecinţă a unei hemoragii interne cauzată de un politraumatism - fracturi costale, de coloană vertebrală şi ale membrelor, dar şi de rupturi ale organelor interne produse prin cădere de la înălţime.

Cosmin Sandu a murit după ce a căzut de la balconul imobilului în care locuia

image

Politiştii analizează toate ipotezele: sinucidere, crimă sau accident. Cosmin Sandu era unul dintre cei mai renumiţi notari din Craiova, iar cunoscuţii susţin că învârtea sume de zeci de mii de euro zilnic.  Mama lui este profesor la Facultatea de Drept a Universităţii din oraş şi şefa Serviciului Personal al instituţiei.

image

Numele  notarului  a fost asociat intr-un dosar legat de lumea interlopă din Bucuresti, mai exact de clanul  Belgienilor. Cosmin Sandu a negat că ar avea legătură cu lumea interlopă. Anul trecut oamenii legii au găsit trei maşini de lux furate în curţile interlopilor Sadoveanu. Poliţiştii au stabilit atunci că,  autoturismul Maserati Gran Turismo, era de fapt al notarului care a murit ieri după ce a căzut de la etajul şase al imobilului în care locuia.

image

Cosmin Sandu a construit trei imobile în Craiova, pe care le-a scos la vânzare. Blocul în care locuia era al lui, construit împreună cu un om de afaceri.

image

Tot timpul organiza petreceri. Vecinii notarului, Cosmin Sandu susţin că zilnic din apartamentul acestuia se auzeau voci. „Organiza petreceri şi se distra mai tot timpul. Era un băiat liniştit şi respectos “, a spus o vecină.

image

Notarul nu a lăsat  niciun bilet de adio. Există voci care spun că ar fi avut datorii şi unele relaţii cu cămătari. „ Moartea tânărului a fost violentă. După efectuarea necropsiei vom vedea ce s-a întâmplat cu exactitate. I-au fost recoltate şi probe biologice, iar rezultatul analizelor toxicologice îl vom primi în câteva zile. Astăzi vor mai fi audiaţi martori“, a  spus Magda Bădescu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj.


Notarul a fost găsit zăcând ieri pe caldarâm de echipajul SMURD care s-a deplasat la imobilul din strada Matei Millo.  

image

Mai citiţi şi:

Iaşi: Clanurile care conduc Moldova

Cătălin Chelu, un afacerist cu aură de cap al lumii interlope (FOTO)

Din surse judiciare se pare că notarul se afla sub influenţa drogurilor. Aceleaşi surse judicare susţin că Sandu avea şi datorii mari la cămătari.

 

image
Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite