Craiova: Corneliu Andrei Stroe îi dă cinci coordonate lui Mititelu pentru performanţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Corneliu Andrei Stroe
Corneliu Andrei Stroe

Preşedintele de onoare al Universităţii Craiova a vorbit despre modul în care echipa trebuie să atace primele locuri în sezonul viitor al Ligii I.

Corneliu Stroe a spus că Ştiinţa are nevoie de un antrenor şi de încă trei fotbalişti pentru a se lupta cu granzii din campionat.

E nevoie de un antrenor care să garanteze stabilitate. Cel mai bine ar fi să fie român, pentru că străinii au dificultăţi de comunicare. Piţurcă ar fi ideal, cu el n-am mai avea nicio grijă. Şi Ştefan Stoica e o soluţie, pe Sabău nu ştiu dacă ni-l putem permite“, a a fost primul aspect pe care l-a spus Stroe, conform craiovamaxima.ro.

El a spus că apărarea şi mijlocul trebuie întărite: „Pentru a te putea bate cu şanse la un loc de Europa, mai avem nevoie de cel puţin doi-trei jucători, în apărare şi la mijloc. Mie îmi place Antal, de la Oţelul. Nu mi-aş alege jucători de la echipele care au retrogradat pentru că înseamnă că valoarea lor nu e prea ridicată“.

În al treilea rând, Stroe nu vrea ca fotbaliştii valoroşi să fie cedaţi: „Nu cred că mai e cazul să mai înstrăinăm jucători, să vindem pe cineva în această vară. S-a făcut destulă remaniere în iarnă şi uitaţi-vă unde s-a ajuns!“.

În plus, trebuie păstrat Laurenţiu Reghecampf: „Sunt destui oameni în club care-şi cunosc fişa postului, sunt bine aleşi, dar consider că şi păstrarea lui Reghecampf ar fi o decizie inspirată. E un om potrivit pentru Craiova, a adus la echipă rigurozitatea germană“.

În ultimul rând, Corneliu Stroe consideră benefică disputarea partidelor de acasă în Turnu Severin: „În acest moment, a continua să jucăm la Severin e mai bine decât la Craiova, inclusiv din punct de vedere economic. Acolo suntem foarte bine primiţi, nimeni nu a fost înjurat, deşi le-am dat destule ocazii oamenilor să o facă“.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite