Copiii cu dizabilităţi au fost astăzi în sărbătoare: au colindat şi au primit daruri de Crăciun. Preoţii spun că mai au nevoie de haine şi de jucării

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Copiii au primit cu bucurie cadourile, la serbarea de sfârşit de an.
Copiii au primit cu bucurie cadourile, la serbarea de sfârşit de an.

Copiii cu deficienţe din cadrul Secţiei de Pediatrie a Spitalului Filantropia au făcut astăzi spectacol, în cadrul serbării de sfârşit de an. Au colindat, au primit cadouri, însă cei care îi au în grijă spun că mai au nevoie de haine şi jucării.

Copiii cu dizabilităţi de la căminul Secţiei de Pediatrie a Spitalului Nr 2 au participat astăzi, începând cu ora 10.00, la serbarea organizată la sfârşit de an. Micuţii au cântat colinde, au recitat poezii şi au fost răsplătăţi pentru spectacol cu daruri oferite de un grup de craioveni. "Este un lucru extraordinar ca aceşti copii fac eforturi să participe la o asemenea serbare, fiind într-o situaţie specială. Ei astfel reuşeşesc să-şi depăşească condiţia, ceea ce este un lucru minunat", a spus preotul Dan Alexandru, paroh la Biserica "Sfinţii Martiri Brâncoveni", care a mers astăzi cu daruri la copii, însoţit de mai mulţi craioveni. Părintele spune că aceşti copii mai au nevoie de ajutor, "de haine, jucării şi dulciuri. Au vârste de la un an până la 10-11, dar nu-şi arată vârsta, din cauza problemelor pe care le au. Cine are posibilităţi şi bunovoinţă îi poate sprijini fie direct, fie prin intermediul nostru. Nu doar de Crăciun trebuie să întindem o mână de ajutor, ci în orice moment al anului", a mai spus părintele Dan Alexandru.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite