Craiova: Copii de Oscar, aplaudaţi la primărie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Păpuşi uriaşe, roboţi, maşini, o trotinetă sau un skateboard, au însoţit diplomele primite astăzi de 80 de preşcolari şi elevi din clasele I-IV,  laureaţi ai Salonului Naţional de Desene pentru Copii „Oscar“.

Juriul, prezidat de graficianul Gabriel Bratu, a avut de ales din peste 1.000 de lucrări, trimise de copii din întreaga ţară. Premii s-au acordat pe secţiuni. Locul I la preşcolari i-a revenit unei fetiţe din localitatea doljeană Castranova.

Nicoleta Istratie şi educatoarea ei, Ioana Dincu

image

Micuţa Nicoleta Istratie i-a cucerit pe membrii juriului cu un desen în care, spune ea, „iepuraşul este primit cu flori de o fetiţă, ca să îi aduc acum de sărbători o păpuşă“.

image

La şcolari, clasele I – II, primul loc a fost ocupat de Ştefan Preda, de la Şcoala 30 Mihai Viteazul, iar la clasele III-IV, pe aceeaşi poziţie s-a clasat Andrei Săndulescu, elev al Colegiului Naţional Elena Cuza.

image

Micuţii de Oscar şi-au primit darurile într-un cadru oficial, în Sala Mare a Primăriei Craiova.

Salonul Naţional de Desene pentru Copii „Oscar“, acum având ca temă „Frumuseţile primăverii“, a ajuns la a treia ediţie. Evenimentul este organizat de Asociaţia Culturală Craiova, în colaborare cu primăria şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Dolj.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite