Control la Spitalul de Boli Infecţioase din Craiova, în urma unei sesizări. O comisie de la Direcţia de Sănătate Publică a fost astăzi în inspecţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O comisie de la Direcţia de Sănătate Publică Dolj a fost astăzi în control la Spitalul de Boli Infecţioase şi Pneumoftiziologie "Victor Babeş" din Craiova.

Doctorul Jean Pârgaru, inspector în cadrul Compartimentului Corp Control de la Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Dolj, a confirmat că a mers astăzi în control la unitatea medicală menţionată. "Este vorba de un control pe partea de acordarea asistenţei medicale. Până ce nu se încheie controlul, nu putem da informaţii", a declarat doctorul Ştefan Popescu, purtătorul de cuvânt al DSP Dolj.

Potrivit unor surse din interiorul spitalului, se pare că este vorba de sesizarea în cazul lui Sorin Ovidiu Frăţilă, tânărul care a murit după ce mai bine de o lună a fost tratat de tuberculoză.

Citeşte aici detalii despre acest caz:

Craiova.adevarul.ro vă dezvăluie zi de zi toate detaliile anchetei în cazul morţii suspecte de la Spitalul de Boli Infecţioase

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite