Controale drastice pentru medicii de familie din Dolj. Află ce sancţiuni au primit doctorii de la Casa de Asigurări de Sănătate!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate a început controalele în rândul medicilor de familie. În această lună, salariaţii Casei au dat amenzi de 5.000 de lei.

Angajaţii Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Dolj au verificat mai mulţi medici de familie, la care au descoperit numeroase nereguli. Inspectorii i-au luat prin surprindere pe doctori şi au mers la cabinetele medicale, însă la unele dintre acestea au găsit uşile închise. "Au fost constatate mai multe deficienţe: nerespectarea programului de activitate a cabinetului, neconsemnarea în fişele pacienţilor a prescripţiilor medicale, concediilor medicale şi biletelor de trimitere eliberate pacienţilor; completarea incorectă a registrului de consultaţii, în sensul lipsei semnăturii pacientului, nemenţionarea concediilor medicale, prescripţiilor medicale, a biletelor de trimitere, acordarea nelegală de concedii medicale", a declarat Daniela Gheorghe, purtător de cuvânt CJAS Dolj. Angajaţii Casei au dat medicilor de familie amenzi de 5.000 de lei.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite