VIDEO Continuă seria dezvăluirilor în cazul morţii suspecte de la Spitalul de Boli Infecţioase: "Doctorii nu prea veneau la contravizite. Nu trebuia să se întâmple asta!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Colegul de salon al tânărului tratat de TBC, care a decedat, spune că foarte rar medicii de la Spitalul de Boli Infecţioase făceau contravizite pacienţilor.

Marian Vasile, de 35 de ani, din localitatea doljeană Bădoşi, diagnosticat cu tuberculoză şi tratat la Spitalul de Boli Infecţioase "Victor Babeş" din Craiova, spune că medicii nu obişnuiau să vină la contravizite. Marian a fost internat în acelaşi salon cu Sorin Ovidiu Frăţilă, tânărul tratat de TBC care a decedat la spital.

Deces fără explicaţii

Un tânăr de 31 de ani, din Galicea Mare, a fost internat la 1 aprilie la Spitalul de Boli Infecţioase "Victor Babeş", fiind diagnosticat cu tuberculoză. După o lună şi jumătate de spitalizare, acestuia i s-a făcut rău şi a fost transportat cu SMURD-ul la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Craiova, unde a murit. Familia a depus mai multe reclamaţii către instanţele doljene împotriva medicului Lucian Ioncică, cel care l-a tratat pe bolnav de TBC, susţinând că a pus un diagnostic greşit, şi a doctorului Mihai Olteanu. Cei doi specialişti au refuzat să răspundă la acuzaţii.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite