Constantin Enceanu, despre jaful din Filiaşi: "Bănuiesc că cineva din vecini a vândut pontul că sunt plecat, că oamenii au intrat în casă la sigur"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cântăreţul de muzică populară Constantin Enceanu suspectează vecini din Filiaşi, unde are casă, că i-ar fi ajutat pe cei care i-au furat din locuinţă aur şi bani.

Interpretul Constantin Enceanu spune că nu bănuieşte cine i-a furat bunurile, însă are câteva suspiciuni cu privire la persoane din vecinătatea locuinţei sale din Filiaşi. "Bănuiesc că cineva din vecinii din Filiaşi a vândut pontul că nu sunt acasă, pentru că oamenii (hoţii - n.r.) au intrat la sigur. Vecina mi-a spus că a văzut două persoane, un bărbat şi o femeie, care au intrat pe la ora 18.00 în curte. Nu pot să spun sigur dacă a fost un bărbat şi o femeie, dar am înţeles că bărbatul ar fi slăbuţ, cam ca mine, şi are înălţimea cam ca a mea. Sper ca Poliţia să-şi facă datoria şi să fie găsiţi cei care au intrat în casă", a declarat pentru Adevărul Constantin Enceanu. Acesta a precizat că hoţii nu au pătruns în curte pe poartă, ci că ar fi sărit gardul, ca să poată ajunge în casă.

Cântăreţul de muzică populară Constantin Enceanu a sesizat sâmbătă seara Poliţia, după ce din locuinţa sa din Filiaşi au dispărut bani şi bijuterii. Interpretul a spus că este vorba de 1050 de euro, şapte milioane de lei vechi şi peste 50 de grame de aur, bijuterii ale soţiei.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite