Consilier local, către primarul Solomon: "Aţi spălat WC-urile în puşcărie". "Am fost tratat mai bine în puşcărie decât aici"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un consilier local din Craiova l-a atacat astăzi pe primarul Antonie Solomon, făcând referire la perioada când acesta a fost arestat pentru fapte de corupţie.

Consilierul local Ani Gheorghe i-a strigat primarului Antonie Solomon în plină şedinţă a Consiliului Local că a curăţat toalete în perioada când a stat în închisoare. "Aţi spus despre mine că am fost femeie de serviciu la SPIACT. Dumneavoastră aveţi un limbaj de om care a stat în puşcărie. Dumneavoastră aţi spălat WC-urile în puşcărie. Trebuia să vă rezolvaţi problemele cu justiţia şi după aia să veniţi în primărie, domnule primar! Duceţi-vă să vă rezolvaţi problema, că nu e rezolvată", i-a spus Ani Gheorghe primarului, moment în care i-a fost tăiat microfonul. Primarul Antonie Solomon a comentat ulterior atacul făcut de consilierul local Ani Gheorghe. "Este o ruşine, am fost tratat mai bine în puşcărie decât aici", a declarat pentru Adevărul Antonie Solomon.

La Primăria Craiova a fost votat astăzi bugetul pentru 2012. Discuţii aprinse au apărut în momentul în care s-a propus suplimentarea cu  6.000.000 de lei a bugetului alocat Regiei Autonome de Transport în Comun (RATC), care însă nu a fost votat de consiliu. RATC va primi în acest an peste 70.000.000 de lei.

Amintim că primarul Craiovei Antonie Solomon a stat după gratii mai bine de şase luni, fiind arestat în anul 2010 pentru fapte de corupţie.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite