Conducerea Spitalului Militar din Craiova, unde s-a tăiat din numărul de operaţii: "Trebuie să fim mai puţin risipitori"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Chirurgii de la Spitalul Militar au operat astăzi mai puţini pacienţi, din cauză că anestezicele sunt pe terminate.
Chirurgii de la Spitalul Militar au operat astăzi mai puţini pacienţi, din cauză că anestezicele sunt pe terminate.

Medicii de la Spitalul Militar din Craiova spun că operează mai puţini pacienţi decât de obicei, din cauză că în farmacia unităţii mai sunt câteva fiole de anestezic. Managerul îi sfătuieşte pe chirurgi să fie mai cumpătaţi.

Medicul Eugen Preda, managerul Spitalului Militar "Dr. Ştefan Odobleja" din Craiova, ne-a spus astăzi că în această perioadă i-a sfătuit pe doctori să nu mai opereze în exces. "Recomandarea a fost să fim mai puţin cumpătaţi, trebuie să fim mai puţin risipitori în decizia operatorie", a spus în această dimineaţă medicul Eugen Preda, managerul spitalului.

La Spitalul Militar din Craiova s-a redus în aceste zile numărul operaţiilor, din cauză că în farmacie sunt anestezice doar pentru cazurile de urgenţă. "Marţi s-au făcut 11 operaţii, miercuri cinci, ieri niciuna, pentru că nu a fost programată, iar astăzi sunt programate zece. În mod normal, la acest spital numărul operaţiilor ajunge la 20", ne-a spus astăzi medicul Iovan Vlădaia, purtătorul de cuvânt al instituţiei.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite