Craiova: Condamnaţi la trei ani de închisoare pentru trafic cu cocaină

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Magistraţii i-au condamnat pe cei trei tineri pentru trafic de droguri de mare risc
Magistraţii i-au condamnat pe cei trei tineri pentru trafic de droguri de mare risc

Ramona Cicea (22 de ani), Marius Lazăr (20 de ani) şi Marian Tudorache (20 de ani), zis Sebi, toţi din Craiova au fost judecaţi pentru deţinerea în vederea vânzării a aproximativ o sută de grame de cocaină.

Tribunalul Dolj a condamnat azi trei tineri care au fost prinşi anul trecut având asupra lor 100 de grame de cocaină. Ramona Cicea (22 de ani), Marius Lazăr (20 de ani) şi Marian Tudorache (20 de ani), zis Sebi, toţi din Craiova, au fost condamnaţi la câte trei ani de detenţie pentru trafic de droguri de mare risc şi complicitate la introducerea din ţară de droguri de mare risc.

Ofiţerii BCCO Craiova au destructurat grupul celor trei traficanţi de droguri încă din primăvara anului trecut, aceştia fiind prinşi cu 100 de grame de cocaină asupra lor. Cei trei făceau parte dintr-un grup infracţional organizat, ce se ocupa cu traficul de droguri de mare risc pe ruta Spania - Craiova, şi erau în atenţia lucrătorilor Antidrog de aproximativ două luni. Drogurile au fost găsite în căptuşeala unei geci, într-un colet ce fusese trimis din Spania, printr-o firmă de curierat, de alt membru al grupului.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite