Craiova: Concert extraordinar, astă-seară, pentru Claudia Chelan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Corala Universităţii de Medicină şi Farmacie urcă pe scena Filarmonicii pentru a-i fi de ajutor studentei anului VI, tratată de limfom, la Viena.

Intrarea la concert se face pe bază de donaţie, minim20 de lei. Banii vor ajunge în conturile deschise pe numele Claudiei Chelan, pentru a-i fi de folos la Viena, acolo unde se află sub observaţia medicilor Clinicii de Hematologie din cadrul Spitalului Universitar. Corul UMF, dirijat de profesorul Valentin Cîrlig, va fi şi vocea colegilor şi prietenilor tinerei de 24 de ani, bolnavă de limfom, ce ţin să mulţumească la scenă deschisă miilor de oameni care au dat o mână de ajutor campaniei de solidaritate şi speranţă, demarată în urmă cu aproape o lună.
 
Lecţie de viaţă

Suferinţa Claudiei, dar şi demnitatea cu care ea şi-a asumat boala, efectele chinuitoare ale tratamentului cu chimioterapie, forţa cu care luptă împotriva cancerului, le sunt învăţături pentru toată viaţa colegilor ei de facultate, care se pregătesc să devină medici. „De acum ştiu că dacă vrei ceva cu adevărat, poţi să faci. Ne-am mai maturizat toţi“, confirmă Mihai Ciorbagiu, colegul de grupă al Claudiei Chelan.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite