Conceicao vine la Craiova cu o echipă de brazilieni. Vezi ce jucători ar putea ajunge la Ştiinţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul portughez Antonio Conceicao, dat ca sigur la Universitatea Craiova, a anunţat conducerea clubului că nu va putea ajunge la reunirea echipei, programată la 15 iunie.

Lusitanul are o listă de jucători portughezi şi brazilieni pe care speră să-i aibă sub comanda sa la Ştiinţa, Conceicao primind, se pare, mână liberă de la patronul Mititelu pentru a-şi alege colaboratorii şi fotbaliştii de care crede că ar avea nevoie.

Singura condiţie ar fi ca nou-veniţii să fie liberi de contract şi să nu aibă pretenţii financiare exagerate.

Conform cotidianului portughez O Jogo, Toni Conceicao este foarte aproape de a se înţelege cu doi jucători de bandă stânga, Carlos Milhazes şi Fabio Felicio, ambii de la Vitoria Guimaraes.

Milhazes (29 ani) este fundaş stânga şi a mai jucat la Tapais, Varzim, Boavista, Rio Ave şi FC Timişoara (sezonul 2008-2009).

Fabio Felicio (28 de ani) este mijlocaş stânga şi a mai evoluat la Farense, Olhanense, Coimbra, Real Sociedad, Rubin Kazan, Maritimo şi Asteras Tripolis.

Pe lista lui Conceicao s-ar mai afla fundaşul central Rodrigo Alves Pereira şi atacantul Joao Paulo de Oliveira, cu care tehnicianul lusitan a mai lucrat la echipa Belenensse.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite