Craiova: Colecţia Jules Verne, completată cu „Agenţia Thompson“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea de-a 31-a carte din seria apărută în ianuarie 2010 a însoţit azi la chioşcuri ziarul Adevărul.

Antoaneta Naidăr, o viaţă întreagă profesoară de limba română, îşi aminteşte că în copilăria sa era la ordinea zilei lectura aventurilor povestite, ca nimeni altul, de Jules Verne. Să fi avut această colecţia însemna să ţii pasul cu cele mai importante scrieri ale tuturor timpurilor. Acum are acasă toate cărţile, însă nu în două exemplare ca să îşi poată mulţumi nepoţelele, aşa că a luat-o de la căpăt cu adunarea volumelor, pe care le primeşte cuna din din cele frumoase moşteniri pe care un bunic o poate lăsa prichindeilor din viaţa lui.

„Jules Verne este fanstastic. Toţi copiii ar trebui să le citească. Chiar şi adulţii s-ar putea întoarce spre aceste rânduri, care nu fac altceva decât să te îmbogăţească. Faptul că ele au fost reeditate nu poate decât să ne bucure, mai ales că sunt accesibile şi ca preţ“, spune Antoaneta Naidăr, o susţinătoare a lecturii, „din tot sufletul“.

Craiovenii şi-au putut achiziţiona „Agenţia Thompson and Co.“ de la chioşcuri, astăzi împreună cu ziarul Adevărul, la preţul de 11,99 lei. În paginile cărţii, cititorii descoperă povestea francezului Robert Morgand, plecat în călătorie în largul Atlanticului, istorioară care aduce în discuţie numele fiului scriitorului, Michel verne, căruia se spune că i-ar aparţine „Agenţia Thompson“. Volumul se află şi pe rafturile Librărie Adevărul, de pe strada Împăratul Traian, numărul 9.



Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite