Craiova: Circulaţie îngreunată pe străzile din Dolj, din cauza zăpezii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Autoturismele se deplasează încet, între Craiova şi Caracal.
Craiova: Autoturismele se deplasează încet, între Craiova şi Caracal.

Meteorologii au emis avertizare de cod galben pentru 11 judeţe din ţară, printre care şi Dolj.  În afara Craiovei se circulă cu dificulatate.

Drumul este destul de alunecos, pe mai multe drumuri din Bănie şi pe cele din afara oraşului. Poliţiştii recomandă şoferilor să nu depăşească limita de viteză, carosabilul fiind umed. Dacă pe şoselele din Bănie situaţia nu este îngrijorătoare, pe cele din judeţ stratul de zăpadă a crescut, în special în zonele unde traficul este redus.

Debitul râurilor a crescut

În acelaşi timp, nivelul de apă din mai multe râuri a crescut destul de mult."la Pieleşti - Pârşani a crescut debitul Tesluiului, apa ajungând de ieri la 30 cm peste drumul judeţean. O echipă de specialişti s-a deplasat imediat la faţa locului pentru a se lua măsurile necesare. A fost anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă şi Prefectura Dolj pentru a se acţiona, în vederea blocării circulaţiei îna cest punct", a declarat Camelia Bărbuţu, purtător de cuvânt al Direcţiei Apelor Jiu.

 Cod Galben, până la ora 22.00

Până la noapte va ninge abundent în regiunile sud-vestice şi sudice, anunţă meteorologii, iar temporar va viscoli ninsoarea. În acelaşi interval va cădea zăpadă şi în restul ţării, iar local vântul va avea intensificări, mai ales în zona de munte şi de vest. Vor fi chiar condiţii de formare a poleiului, informează Administraţia Naţională de Meteorologie.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite